Betonski paneli – 3D Tiles panels

3D Tiles system nudi betonske zidne dekorativne panele.
Ručno rađeni zidni paneli od prirodnog betona su prirodna alternativa modernim keramičkim ili porculanskim pločicama. Instalacija je jednostavna, a mogu se koristiti u maloprodajnim trgovinama, izložbenim salonima, ugostiteljskim objektima, hotelima te u privatnim kućama i stanovima.
Prirodnost betona kao materijala pridonosi sazrijevanje betona u različitim uvjetima pa je svaki panel originalan i uvijek drugačiji za razliku od modernih materijala na koji se printaju teksture betona pa je ponavljanje nakon nekog vremena lako uočljivo i izgleda umjetno.
Ukoliko imate posebnih zahtjeva za panelima po našem ili vašem dizajnu, slobodno nas nazovite i dat ćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja.
Naši paneli su dimenzija 60×60 cm i 60×120 cm, a debljina je 1,2 cm.

01_Betonski paneli
02_Betonski paneli
03_Betonski paneli
04_Betonski paneli

Boje

Svaki beton ima različite nijanse boja zbog korištenja raznih vrsta cementa, agregata te ostalih aditiva koji utječu na sazrijevanje, pa i sama prostorija te vlažnost utječu na konačni izgled betona.
Boja te manje ili više nepravilan izgled površine betona daju tu prirodnost i neponovljivost koja će vašem prostoru dati industrijski karakter i učiniti ga posebnim i jedinstvenim.
Panele izrađujemo u 3 nijanse, antricit, siva i bijela boja, međutim, moguća je izrada panela po želji i u drugim bojama ukoliko to zahtjeva vaš projekt.

crna
siva
bijela

Primjeri