Trodimenzionalni 3D paneli modeli

Trodimenzionalni 3D paneli modeli

Možda će vam se činiti ako montirate na jedan cijeli zid iste modele 3D panela da će zid izgledati jednolično i monotno? Međutim, vrlo važan detalj je da su naši 3D paneli trodimenzionalni te oni iz zida izlate u dubinu prostora. Veliki faktor predstavlja i osvjetljenje prema kojem trodimenzionalni 3D paneli mijenjaju svoj izgled. Ovisno o udaljenosti i kutu elemenata rasvjete negdje su sjene duboke, a ponegdje ih uopće nema i time se najviše razbija ponavljanje uzoraka na cijeloj površini zida.

Pojedini 3D paneli koji se nalaze u našoj ponudi su zbog svoj karakterističnog izgleda izrađeni od minimalno dvije ploče dodarno smanjuju efekt ponavljanja. Prilikom dizajna i modeliranja trodimenzionalnih 3D panela naši dizajneri korigiraju dizajn u odnosu na rasvjetu kako bi ponavljanje uzoraka bilo što manje zamjetno.

U našoj ponudi se nalaze različiti trodimenzionalni modeli 3D panela, primjerice: Ruže, Valovi, Piramide, Tapiserija, Ocean, Cracked, Qubes, Dunes,  Flames, Stars, Hexy, Buttons, Trokuti…

Pogledajte Galeriju naših 3D panela.