Prelijep interijer sa zidnim betonskim panelom

3D Tiles betonski paneli namijenjeni su moderno uređenim interijerima i onima koji žele da svoj dom ili drugi objekt po želji učine unikatnim. Zahvaljujući prirodnim materijalima od kojih su izrađeni, naši betonski paneli za zidove odlikuju se visokom kvalitetom i dugim vijekom trajanja.

Modeli betonskih panela

Betonski paneli iz naše ponude zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i estetike. Pogledajte modele iz naše ponude i izaberite najbolje rješenje za svoj interijer.

Zidni betonski panel sa rupama 120x60
Zidni betonski panel sa rupama 120x60
Zidni betonski panel bez rupa
Zidni betonski panel sa rupama

Zašto su 3D Tiles betonski paneli najbolji izbor za vaš interijer?

Jednostavna montaža

Instalacija betonskih zidnih panela je jednostavna, a mogu se montirati u objektima različite namjene. Mogu se koristiti u maloprodajnim trgovinama, izložbenim salonima, ugostiteljskim objektima, hotelima te u privatnim kućama i stanovima.

Prirodni materijali

Naši betonski paneli su ručno rađeni zidni paneli od prirodnog betona, i predstavljaju prirodnu alternativu modernim keramičkim ili porculanskim pločicama. Kvalitet materijala i načina izrade garantira dugovječnost naših betonskih zidnih panela.

Unikatni proizvodi

Prirodnost betona kao materijala pridonosi sazrijevanje betona u različitim uvjetima pa je svaki panel originalan i uvijek drugačiji za razliku od modernih materijala na koji se printaju teksture betona pa je ponavljanje nakon nekog vremena lako uočljivo i izgleda umjetno.

Dostupne boje betonskih panela

Svaki beton ima različite nijanse boja zbog korištenja raznih vrsta cementa, agregata, te ostalih aditiva koji utječu na sazrijevanje, pa i sama prostorija, te vlažnost utječu na konačni izgled betona.

Boja, te manje ili više nepravilan izgled površine betona, daju tu prirodnost i neponovljivost koja će vašem prostoru dati industrijski karakter i učiniti ga posebnim i jedinstvenim.

Naši betonski paneli za zidove izrađuju se u 3 nijanse – antracit, sivoj i bijeloj boji. Međutim, moguća je i izrada panela po želji i u drugim bojama ako to zahtjeva vaš projekt.

Oznaka za Antracit
Oznaka za sivu boju
Oznaka za bijelu boju

Upotreba betonskih panela u prostoru – primjeri

Betonski paneli za zidove – dekoracija za urbane interijere

3D Tiles system nudi betonske zidne dekorativne panele koji će oplemeniti svaki interijer i učiniti ga potpuno posebnim. Ovaj način dekoracije interijera je sve češći izbor za uređenje privatnih kuća i stanova, ali i ugostiteljskih lokala koji žele da izgledaju urbanije.

Betonski paneli krase zidove mnogih kafića, hotela, ali i izloženih i maloprodajnih objekata. Ručna izrada i primjena prirodnih materijala omogućavaju dugi vijek trajanja ovim dekorativnim elementima, što je još jedan razlog da odaberete 3D Tiles betonske panele.

Naši betonski paneli za zidove izrađuju se u dimenzijama 60×60 cm i 60×120 cm, a njihova debljina je 1,2 cm. Izrađujemo ih u 3 boje koje doprinose modernom i elegantnom uređenju prostora, a također Vam možemo izaći u susret i kreirati betonske panele kakve ste Vi osmislili.

Betonski paneli prema Vašem dizajnu

Pored bogate ponude, maksimalno izlazimo u susret svim klijentima i za njih izrađujemo unikatne betonske panele. Ako imate posebnih zahtjeva za panelima po našem ili vašem dizajnu, slobodno nas nazovite i dat ćemo sve od sebe da ispunimo vaša očekivanja. Kontaktirajte nas na telefon: +385 1 3644 1211 ili pošaljite mail na: info@3DTiles.com.